הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
5 תפוחי אדמה בנוניים
10 שיני שום קלופות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, קינמון, כמון, ומעט כורכום.
4 כפות שמן
מים
אופן ההכנה
לשים בסיר את כל המרכיבים
ראשית את השמן, שיני השום ואז לסדר יפה את העוף ותפוחי האדמה.
על כל זה לפזר את התבלינים
ולמלא את הסיר במים שיכסו את כל מרכיבי התבשיל.
להרתיח במשך כ-30דקות ואחר כך להנמיך את האש ולהמשיך בבישול על אש בינינית/קטנה למשך כשעה נוספת.
מגיש:
מקור: סבתא מרים
שתף את המתכון