חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארטיק בננה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בננה מצופה שוקולד וקרסט ברס
ארטיק בננה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בננה מצופה שוקולד וקרסט ברס
הוראות הכנה
מרכיבים
10 מקלות קרטיב
5 בננות מקולפות וחוצויות לשניים
1 כף לימון
1 שוקולד מריר 70% קקאו
1 כפית חמאה מחמאה
100 ג"ר ברס או שילוב של אגוזים קצוצים, קוקוס, גרנולה, או סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה
1. מקלפים וחוצים את הבננות לחצי
2. מורחים אותן היטב במיץ הלימון (למניעת השחרת הבננה) ומשפדים כל חצי בננה על מקל (בעדינות)
3. בסיר על סיר מים חמים ממיסים היטב את השוקולד והחמאה עד המסה
4. על נייר אפיה על משטח העבודה מפזרים ברס
5. טובלים את חצי הבננה בשוקולד מס' פעמים עד שהבננה מתכסה היטב
6. מעבירים לטבילה בברס ומניחים בצד בעדינות לייבוש
7. מקררים מעט במקרר ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון