הוראות הכנה
מרכיבים
10 מקלות קרטיב
5 בננות מקולפות וחוצויות לשניים
1 כף לימון
1 שוקולד מריר 70% קקאו
1 כפית חמאה מחמאה
100 ג"ר ברס או שילוב של אגוזים קצוצים, קוקוס, גרנולה, או סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה
1. מקלפים וחוצים את הבננות לחצי
2. מורחים אותן היטב במיץ הלימון (למניעת השחרת הבננה) ומשפדים כל חצי בננה על מקל (בעדינות)
3. בסיר על סיר מים חמים ממיסים היטב את השוקולד והחמאה עד המסה
4. על נייר אפיה על משטח העבודה מפזרים ברס
5. טובלים את חצי הבננה בשוקולד מס' פעמים עד שהבננה מתכסה היטב
6. מעבירים לטבילה בברס ומניחים בצד בעדינות לייבוש
7. מקררים מעט במקרר ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון