חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארטישוק במלוי גבינות וצפוי פריך עם מטבל יוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארטישוק וגבינות- מתכון טעים. עיקר ההכנה -המילוי והרוטב. br הטיגון הוא הסיום הקצר יחסית.
ארטישוק במלוי גבינות וצפוי פריך עם מטבל יוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארטישוק וגבינות- מתכון טעים. עיקר ההכנה -המילוי והרוטב. br הטיגון הוא הסיום הקצר יחסית.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ארטישוקים טריים, קלופים (התחתית עם הרגל)
חומרים למלית:
100 גרם גבינת מוצרלה, מגורדת
50 גרם גבינת עזים ("פרומעז" למשל)
50 גרם גבינת "פרמזן",מגורדת
50 גרם גבינת "רוקפור", מגורדת
50 גרם גבינת "קשקבל", מגורדת
½ כפית עלי טימין
1 שן שום , כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
החומרים לטיגון:
3 ביצים , טרופות
½ כוס קמח
½ כוס פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
החומרים לרוטב:
½ כוס יוגורט עזים
1 כפית עירית קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית "טבסקו"
1 שן שום , קצוצה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את כל חמרי המלית לתערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול. ממלאים את תחתיות הארטישוק בתערובת. בקערות נפרדות מכינים, קערת ביצים טרופות, קערת קמח, קערת פירורי לחם. טובלים את הארטישוק בקמח, בביצה ובפירורי לחם (כמו הכנה לשניצל עוף).
מחממים את השמן ובינתיים מכינים את הרוטב:
מערבבים את כל חמרי הרוטב ומתבלים במלח ובפלפל. כאשר השמן חם, מטגנים את הארטישוקים הממולאים עד הזהבה. מוציאים לצלחת עם ניר סופג.
מגישים יחד עם הרוטב.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון