הוראות הכנה
מרכיבים
שקית ארטישוק קפוא
בשר כבש+ שומן כבש (או לחילופין בשר בקר או חזה עוף)
ירק
בצל
תבלינים
אופן ההכנה
יש להשרות בלימון את האטישוק על מנת להוציא ממנו את הריח
לטחון את הבשר + שומן במעבד מזון
אח"כ מוסיפים 1 בצל מטוגן + ירק (כוסברה, פטרוזיליה, שמיר) קצוץ דק + מעט שמן+ פלפל שחור, מלח לערבב הכל ביחד ולמלא את הארטישוק.
מטגנים בסיר 1 בצל עד להזהבה מוסיפים כף פפריקה + ½ כף רסק, מעט כורכום, פלפל שחור, מלח, ו- ¼ כוס מים.
מסדרים את הארטישוק הממולאים על הסלסה ומבשלים על אש נמוכה בערך כשעה בודקים עד שמתרכך או אם חסרים מים, יש להוסיף מעט מים , במידת הצורך כדי שלא יישרף.
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון