הוראות הכנה
מרכיבים
2 אשכוליות אדומות בינוניות שטופות .
4 כפות סוכר חום
100 גרם חמאת תנובה
קוביה של 150 גרם גבינת רוקפור מסדרת "קולאג' "
אופן ההכנה
מחממים גריל בתנור לחום גבוה.
חותכים את קצוות האשכולית על מנת שחצי האשכולית תוכל "לשבת" על התבנית וכל אשכולית חוצים לאורכה לשני חצאים.
חותכים את פילה האשכולית, בעזרת סכין חדה ודקה , למנות-ממש לפי הפסים של עור האשכולית.
בכל חצי אשכולית משקיעים כ 4 פרוסות של רוקפור, מפזרים כף סוכר חום מעל ומניחים קוביה של 25 גרם חמאה במרכז מלמעלה.
מסדרים את המנות על תבנית לאפיה ומכניסים למשך 7 עד 10דקות בתחתית התנור עד לצבע חום.
חשוב לשים לב לא לשרוף את הסוכר.
הגשה: מגישים חם על צלחת אישית על גבי עלי פרי הדר ירוקים ושטופים
מגיש:
מקור: השף שליסל
שתף את המתכון