את מריו קולומבו הכרתי בימים בהם עבדנו יחד עם ישראל אהרוני ויונתן רושפלד ,מאז ומתמיד היתה למריו גישה חזקה ואישית לקולינריה ,במיוחד עקב היותו יליד ג'נובה שבאיטליה. מאז אותם ימים כל פגישה שלנו הופכת לארוחת מלכים במיוחד לנוכך נשותינו השולטות אף הן ברזי המטבח. brאחת המנות המופלאות אותן הכרתי בביתו של מריו וזוגתו נואית היא שתי עוגיות קטנטנות מלאות בשמחת חיים. brכמובן שהמתכון אומץ ואני עושה בו שימוש נרחב בעיקר באירועי קוקטייל המבוססים על מנות קטנות טעימות ויפות המודבקות אחת לשניה בעזרת גנש שוקולד.
|
|
|
את מריו קולומבו הכרתי בימים בהם עבדנו יחד עם ישראל אהרוני ויונתן רושפלד ,מאז ומתמיד היתה למריו גישה חזקה ואישית לקולינריה ,במיוחד עקב היותו יליד ג'נובה שבאיטליה. מאז אותם ימים כל פגישה שלנו הופכת לארוחת מלכים במיוחד לנוכך נשותינו השולטות אף הן ברזי המטבח. brאחת המנות המופלאות אותן הכרתי בביתו של מריו וזוגתו נואית היא שתי עוגיות קטנטנות מלאות בשמחת חיים. brכמובן שהמתכון אומץ ואני עושה בו שימוש נרחב בעיקר באירועי קוקטייל המבוססים על מנות קטנות טעימות ויפות המודבקות אחת לשניה בעזרת גנש שוקולד.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
125 ג' אגוזי לוז קלויים קלות וטחונים לאבקה
125 ג' חמאה רכה
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח
להדבקה:
גנש שוקולד על פי המתכון של הטרפלס (אפשר לשנות את טעמי הגנש לקפה וניל... או לעשות שימוש בנוטלה או ממרח לוטוס)
אופן ההכנה
בקערה מערבבים הייטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים למקרר למשך של כחצי שעה.
יוצרים כדורים קטנים בגודל אחיד ומניחים אותם בתבנית על נייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ-עשר דקות עד לקבלת גוון חום עשיר.
מקררים
מצמידים כל 2 עוגיות אחת לשניה בעזרת הגנש ואוכלים.
ממש מדהים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון