חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


באצ'י די דמה (או נשיקות של גברת)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את מריו קולומבו הכרתי בימים בהם עבדנו יחד עם ישראל אהרוני ויונתן רושפלד ,מאז ומתמיד היתה למריו גישה חזקה ואישית לקולינריה ,במיוחד עקב היותו יליד ג'נובה שבאיטליה. מאז אותם ימים כל פגישה שלנו הופכת לארוחת מלכים במיוחד לנוכך נשותינו השולטות אף הן ברזי המטבח. brאחת המנות המופלאות אותן הכרתי בביתו של מריו וזוגתו נואית היא שתי עוגיות קטנטנות מלאות בשמחת חיים. brכמובן שהמתכון אומץ ואני עושה בו שימוש נרחב בעיקר באירועי קוקטייל המבוססים על מנות קטנות טעימות ויפות המודבקות אחת לשניה בעזרת גנש שוקולד.
באצ'י די דמה (או נשיקות של גברת)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את מריו קולומבו הכרתי בימים בהם עבדנו יחד עם ישראל אהרוני ויונתן רושפלד ,מאז ומתמיד היתה למריו גישה חזקה ואישית לקולינריה ,במיוחד עקב היותו יליד ג'נובה שבאיטליה. מאז אותם ימים כל פגישה שלנו הופכת לארוחת מלכים במיוחד לנוכך נשותינו השולטות אף הן ברזי המטבח. brאחת המנות המופלאות אותן הכרתי בביתו של מריו וזוגתו נואית היא שתי עוגיות קטנטנות מלאות בשמחת חיים. brכמובן שהמתכון אומץ ואני עושה בו שימוש נרחב בעיקר באירועי קוקטייל המבוססים על מנות קטנות טעימות ויפות המודבקות אחת לשניה בעזרת גנש שוקולד.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
125 ג' אגוזי לוז קלויים קלות וטחונים לאבקה
125 ג' חמאה רכה
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח
להדבקה:
גנש שוקולד על פי המתכון של הטרפלס (אפשר לשנות את טעמי הגנש לקפה וניל... או לעשות שימוש בנוטלה או ממרח לוטוס)
אופן ההכנה
בקערה מערבבים הייטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים למקרר למשך של כחצי שעה.
יוצרים כדורים קטנים בגודל אחיד ומניחים אותם בתבנית על נייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ-עשר דקות עד לקבלת גוון חום עשיר.
מקררים
מצמידים כל 2 עוגיות אחת לשניה בעזרת הגנש ואוכלים.
ממש מדהים.
מגיש: צבעים מתוקים
מקור:
שתף את המתכון