הוראות הכנה
מרכיבים
כוס בוטנים קלופים
כפית קמח
כף מים
כפית מלח
אופן ההכנה
מערבבים היטב את הבוטנים עם הקמח. הקמח לא מורגש בטעם , הוא משמש רק כדי "להדביק" את המלח לבוטנים.
מערבבים את המים והמלח עד שהמלח נמס.
מניחים את הבוטנים על מגש מתאים ויוצקים את תמיסת המלח על הבוטנים.
מערבבים היטב וקולים במיקרוגל במשך 4 דקות.
הבוטנים הופכים לגוש שאותו מפרידים בעזרת מזלג.
מערבבים וקולים למשך עוד 3 דקות.
קחו בחשבון שהבוטנים ממשיכים להקלות מעט גם אחרי שהפסקתם את פעולת המכשיר.
מצננים ומאחסנים בכלי סגור
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון