הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים
1 בצל+ שמן לטיגון
500 גר' בשר הודו טחון
כמון+פפריקה מתוקה+מלח
1 רסק בינוני
קטשופ
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים ומסננים. מוסיפים שמן שלא ידבק
בסיר בינוני מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים עד שהצבע נהיה לבן. מוסיפים פפריקה, כמון ומלח, ומטגנים עוד מספר דקות.
מוסיפים רסק+ כמות נכבדה של קטשופ. מערבבים הייטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. (לא מוסיפים מים!).
מערבבים את הפסטה עם הרוטב. אפשר לשמור במקרר מספר ימים.
בתאבון!
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון