חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בולונז קצת אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני התחלתי עם מנה ע"פ המרשם שלי. אמא שלי קצת שכללה
בולונז קצת אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני התחלתי עם מנה ע"פ המרשם שלי. אמא שלי קצת שכללה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים
1 בצל+ שמן לטיגון
500 גר' בשר הודו טחון
כמון+פפריקה מתוקה+מלח
1 רסק בינוני
קטשופ
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים ומסננים. מוסיפים שמן שלא ידבק
בסיר בינוני מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים עד שהצבע נהיה לבן. מוסיפים פפריקה, כמון ומלח, ומטגנים עוד מספר דקות.
מוסיפים רסק+ כמות נכבדה של קטשופ. מערבבים הייטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. (לא מוסיפים מים!).
מערבבים את הפסטה עם הרוטב. אפשר לשמור במקרר מספר ימים.
בתאבון!
מגיש: סופראמא
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון