חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בומבה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בומבה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 -10 מנות בתבניות אישיות קוטר 9
500 גר´ שוקולד מריר
250 גר´ חמאה
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
1. להמיס במיקרו שוקולד וחמאה ולקרר
2. להקציף ביצים וסוכר לקצף חזק עד שמלבין.
3. לאחד שוקולד וביצים
4. לצקת לכלים אישיים משומנים ולסדר בתוך תבנית אפיה
5. להכניס כלי עם מים לתנור
6. לאפות 11-12 דקות ב 160 מעלות
7. לאכול חם
טיפים:
1. ניתן להכין את העיסה מראש, בתוך הכלים האישיים, ואז כשרוצים להגיש, מכניסים לתנור ל-12 דקות..ויוצא פיצוץ..עם כדור גלידה וניל למעלה, והקרם מבפנים.....חבל"ז.
2. אפשר לאפות מראש, וולחמם במיקרו לחצי דקה לפני ההגשה.
3. אפשר לאפות ולהקפיא ולהוציא להפשרה איטית מראש. לחמם כמה שניות במיקרו ואז זה משתבח
מגיש: lee75
מקור: רות סירקיס
שתף את המתכון