חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורגול כדורים עם תרד ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ר
בורגול כדורים עם תרד ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ר
הוראות הכנה
מרכיבים
את הכדורים בורגול:
2 כוסות בורגול (גרש) טחון דק
1 כוס קמח
2 כפות רסק עגבניות
1 כף רסק פלפל אדום
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כוס מים חמים
לתערובת התרד:
2 צרורות תרד טרי או קפוא
3 שיני שום (קצוץ)
½ כוס שמן זית
¼ כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית מלח
אופן ההכנה
1.בסיר גדול או קערה מלאה במים קרים. משרים מעט את התרד לשטיפה.
2.בסיר גדול מלא מים רותחים מרתיחים את התרד כ 2 דקות ומעבירים למסננת ושוטפים במים קרים
3. מכינים את כדורי הבורגול. מניחים את הבורגול בקערה גדולה. יוצקים את המים החמים ומערבבים ומוודאים שכל הבורגול שרוי. מכסים בניילון או צלחת פלסטיק ולתת לבורגול לתפוח במשך 20 דקות עד שהבורגול רך. ומסננים
4.מוסיפים את כל החומרים הנוספים ולשים במשך 10 דקות. (אתה צריך לטבול את היד במים בזמן הלישה)
לאחר שהבורגול רך מספיק ,לטבול את הידיים במים, למשוך כמות קטנה של בורגול בגודל של כדור קטן לגלגל אותו ולתת לו לחצה קטנה עם האצבע.
5.למלא חצי סיר גדול עם מים לרתיחה. מוסיפם את כדורי הבורגול ומרתיחים במשך 5 דקות. מסירים מהאש ומסננים. ומצננים את כדורי הבורגול לחם החדר.
תערובת התרד.
1.סוחטים את התרד לניקוז המים. תוך יצירת כדורים של תרד וסוחטים אותם עד שכל המים מנוקזים. 2.על משטח עבודה קוצצים את התרד בצורה גסה. מניחים את התרד בקערה גדולה ומוסיפים את כל המרכיבים המפורטים לעיל עבור תערובת התרד. מערבבים היטב עד שהתרד וכל התבלינים מופצים באופן שווה.
3.הוסף את התערובת על הכדורים הבורגול המקורר ומערבבים שוב שכל הרוטב נתמע לכדורים
מגישים בטמפרטורת החדר יחד עם הקור יוגורט .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון