הוראות הכנה
מרכיבים
15 עלי סיגרים דקים
למילוי:
6 תפוחי אדמה מבושלים מעוכים גס
2 שיני שום מעוכות
2 בצלים ירוקים קצוצים
1-2 פלפלים חריפים ירוקים מנוקים מחרצנים וקצוצים
4 כפות כוסברה קצוצה דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה.
מניחים על מחצית עלה בצק 2 כפות מילוי, מקפלים לחצי, מהדקים ומדביקים את השוליים. מכניסים לסיר ובו שמן לטיגון עמוק. מטגנים דקותיים מכל צד עד שהם שחומים ויפים מסננים היטב משמן ומגישים מיד.
סוחטים על הבריק מיץ לימון ואוכלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון