הוראות הכנה
מרכיבים
5 מצות שבורות
4 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
1 כפית קינמון
2 כפות קמח מצה
50 גרם צימוקים
50 גרם אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
משרים את המצות במים עד שהן מתרככות. סוחטים ומעבירים לקערה
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת.
עורמים מהתערובת על כף, ובעזרת כף נוספת מורידים בזהירות לשמן החם. מטגנים
כ-2 דקות מכל צד, עד שהבורמוליקוס מזהיבים,מוציאים לנייר סופג.
כשהבורמוליקוס חמימים בוזקים סוכר, סירופ מייפל או סירופ שוקולד.
מגיש:
מקור: רות אוליבר
שתף את המתכון