הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם קמח תופח
1 מרגרינה
1 שמנת חמוצה
250 גרם גבינה לבנה 5%
200 גרם גבינה בולגרית
200 גרם גבינה צפתית מגורדות
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
ביצה וסומסום לקישוט
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לאחד את החומרים הייטב. להרטיב את הידיים וליצור עיגולים בגודל אפרסק.
להניח על נייר אפיה ברווחים, לא למעוך הם מתפשטות באפיה.
למרוח ביצה וסומסום לאפות (180°c) כ-20 דקות עד שיזהבו.
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון