חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקיטס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בורקיטס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
1/3 3 כוסות קמח (500 גר')
½ שקית או ½ קוביית שמרית
½ שקית משפר לאפייה ביתית של שמרית
1 כף סוכר
1 כף חומץ
1 כפית מלח
½ כוס שמן
½ - ¾ כוס מים
מלית:
500 גר' גבינה לבנה 5%
½ כוס קורנפלור (70 גר')
1 מיכל שמנת לבישול
2 כפיות בזיליקום
2 כפיות טימין
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
לקישוט –ביצה טרופה ושומשום.
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
לשים את כל חומרי הבצק תוך הוספה הדרגתית של המים עד לקבלת בצק רך מאוד. משהים כ- ½ שעה במקום חם בקערה מכוסה במגבת.
אופן הכנת המלית:
בסיר מערבבים את הגבינה עם השמנת ומוסיפים בהדרגה את הקורנפלור.
מוסיפים את התבלינים, המלח והפלפל ומבשלים כ- 10 דקות.
מניחים להצטנן.
אופן הכנת המאפה:
מקמחים את הידיים ושולחן העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 1 סמ'.
בעזרת כוס חותכים עיגולים מהבצק, מניחים במרכז העיגול כף מהמלית, מברישים את הבצק מסביב למלית עם מים על מנת להדביק את הבצק, מקפלים את העיגול לחצי ומהדקים.
מורחים בביצה הטרופה ומפזרים שומשום לקישוט.
מניחים למנוחה של כ- ½ שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות צלזיוס כ- 12-15 דקות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון