חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקס טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את ה"בורקס טונה" אני מכינה מדי יום שישי כחטיף בשעות ההכנות לקראת השבת. brאך הוא בהחלט מככב גם בשולחן של חג, ובמסיבות. brבתיאבון!
בורקס טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את ה"בורקס טונה" אני מכינה מדי יום שישי כחטיף בשעות ההכנות לקראת השבת. brאך הוא בהחלט מככב גם בשולחן של חג, ובמסיבות. brבתיאבון!
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' בצק עלים
3 קופסאות שימורים טונה בשמן
2 בצל בינוני קצוץ
כוס פטרולזיה קצוצה
4 כפות לימון משומר
מלח, לפי הטעם.
אופן ההכנה
מפשירים את בצק העלים
מכינים את מלית הטונה:
בתוך קערה מכניסים את הטונה, הבצל הקצוץ,
הפטרוזליה, הלימון, והמלח.
מערבבים היטב, חותכים את הבצק לאיזו צורה שרק תרצו, מרובע משולש, בגודל בינוני.
ממלאים את הבצק, ומברישים בחלבון.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון