הוראות הכנה
מרכיבים
קילו כבד
2 בצלים קצוצים
6 שיני שום קצוצים
1 קופסא פטריות שמפיון
3 ביצים קשות
תבלינים: מלח, פלפל לבן,גריל עוף, חצי שקית רוטב פטריות, כפית דבש.
בצק עלים.
אופן ההכנה
במחבת מטגנים את הבצל עד שיזהיב מוסיפים את השום + הפטריות החתוכות לחתיכות קטנות
ממשיכים לטגן ומוסיפים את הכבד הכשר וממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים ומערבבים
עד שהכבד מוכן, מוסיפים את הביצים הקשות.
מעבירים למערבל ומערבלים לתערובת אחידה (כמו סלט כבד)
פותחים את הבצק העלים ממלאים בבצק ויוצרים משולשים או רבועים וסוגרים ,בעזרת מזלג
מהדקים היטב.
לפני האפיה מברישים בביצה ומעליה שמים שומשום, אופים עד שיזהיב.
אפשר להגיש את הבורקסים שמעליהם שמים רוטב פטריות של אוסם.
בתאבון, מחכה לתגובות. ד ל י ת
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון