חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקס ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בורקס ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח נטול גלוטן
כוס קמח חומוס
כוס קמח סויה
2 כפיות מלח
1 כפית קסנטן גאם
1 כף סוכר חום (רצוי דמררה)
1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה
2 ביצים
כוס מים פושרים
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים היבשים (הכל חוץ מהמרגרינה, הביצים והמים הפושרים).
2. מוסיפים את המרגרינה, הביצים והמים הפושרים. לשים לבצק אחיד.
3. מחלקים לשני חלקים. מרדדים כל עלה בעזרת מערוך, חותכים לריבועים.
4. מכינים מילוי גבינה או תפוחי אדמה או פטריות. מניחים על ריבועי הבצק.
סוגרים למשולשים ומניחים על תבנית אפיה.
5. מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים בחום בינוני.
מגיש: han_solo
מקור:
שתף את המתכון