הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק - 2 דפי פילו
למלית
½1 ק"ג תרד טרי שטוף וקצוץ
1 ק"ג גבינה רזה
1 קוביה גבינה בולגרית
מעט שמן זית
350 גרם קמח
מעט פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מורחים מעט שמן על דף בצק הפילו, מניחים עליו דף נוסף ושוב משמנים.
מערבבים את חומרי המלית ומכניסים לשקית זילוף.
מזלפים את המלית על חלקו הקידמי של הדף, מגלגלים את הבצק למעין שבלול חורפי לבסוף למרוח בביצה (תערובת של חלבון+כפית שמן)
אופים בחום בינוני 200°c כ-30 דקות.
אפשר להשתמש ידני ללא שקית הזילוף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון