הוראות הכנה
מרכיבים
עבור הבצק:
1 ק"ג קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן תירס
מים לפי הצורך עד שהבצק הופך אחיד וגמיש
תוספת שמן צמחי לכיסוי הבצק לשהיית לילה
למילוי הבשר:
המילוי-
לטגן במעט שמן 2-3 בצלים קצוצים דק דק
להוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון עבה ולערבב
לתבל מלח, פלפל, בהרט וקמצוץ ציפורן
צנובר לצנן את התערובת.
אופן ההכנה
1.במיקסר חשמלי מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, מוסיפים את השמן לתערובת הקמח 2.מוסיפים מים לאט לאט לתערובת חלקה ורכה של בצק
3.מוציעים את הבצק ובוצעים ממנו עיגולים בגודל פינג פונג וטובלים בכלי מלא בשמן ומוודאים שהוא מכוסה היטב ולהניח במגש אלומיניום מכוסה עם שמן כרבע מהמגש מכסים בנילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר.
4.מוציאים את הבצק מהמקרר חצי שעה לפני שאתם מתחילים לגלגל את הבורקס
5.על משטח עבודה שופכים 2 כפות שמן לוקחים כל כדור בצק ומתחיליםלגלגל אותו מעט עם היד תוך שמירה כל העת משומנת זה עוזר למתוח את הבצק מגלגלים עד שהבצק מגיע לעובי נייר דק.
6.מקפלים את הבצק חצי בחצי כמו מעטפה
7. ממלאים בבמרכז לאורך 2 כפיות מילוי בשר
8. סוגרים את הבצק תוך קיפול מצד לצד ולגלגל אותו בעדינות לצורת ביגלה
9. מניחים את הספירלות על תבנית עם נייר אפיה צמודים זה לזה
10.אופים בתנור חם (סביב 200 ° C) במשך כ -15 דקות או עד שמזהיב מלמעלה ומלמטה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון