חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורשט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה הוא מחמתי. כל משפחה מכינה אותו אחרת. כך אני מכיר ומאד אוהב. נכון שניתן להוסיף שמנת חמוצה בהגשה אך בחרתי להגיש לכם מתכון כשר על מנת שכולם יהנו!
בורשט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה הוא מחמתי. כל משפחה מכינה אותו אחרת. כך אני מכיר ומאד אוהב. נכון שניתן להוסיף שמנת חמוצה בהגשה אך בחרתי להגיש לכם מתכון כשר על מנת שכולם יהנו!
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר בקר עם מעט שומן או סחוס
1 כוכב אניס
1 עלי דפנה
5 גרגרי פלפל אנגלי
1 בצל
4 סלקים קטנים קלופים וחתוכים לרבעים
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים (4 חתוכים ל-4 ו-4 חתוכים לקוביות)
2 עגבניות גדולות מגוררות
1 גזר גדול קלוף וחתוך ל-3
¼ כרוב בינוני פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
1 כפית אבקת מרק עוף
3 כפיות רסק עגבניות
4 כפיות מלח
½ כפית סוכר
½ כפית פלפל שחור טחון דק
1 כף שמן קנולה
½ חבילה שמיר קצוץ דק
אופן ההכנה
בסיר גדול מרתיחים את הבשר במים יחד עם האניס, עלה הדפנה והפלפל האנגלי. מסירים את הקצף שנוצר, מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות. מוציאים את הבשר מהסיר וחותכים לקוביות. מרוקנים את המים שבסיר וממלאים מים חדשים קצת מעל מחצים גובה הסיר. מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים, בצל, גזר, 4 תפוחי אדמה שחתוכים ל-4, שום, סלק וכפית מלח. מבלשים ביחד על אש נמוכה. כאשר תפוח האדמה רך מוציאים מהסיר את הסלק, תפוחי האדמה והגזר. מגררים או מרסקים את הירקות שהוצאו מהסיר. מחזירים את הירקות המגוררים ומוסיפים את העגבנייה המגוררת, אבקת המרק, רסק העגבניות, יתרת המלח, הכרוב, תפוחי האדמה שחתוכים לקוביות, הסוכר, השמן והשמיר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים ביחד כחצי שעה. מוציאים את הבצל לפני ההגשה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון