הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
2 סלקים חתוכים לקוביות קטנות
2 גזרים פרוסים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים
2 עגבניות מגוררות
חופן נדיב של שמיר קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מניחים בסיר גדול את העוף, הסלק, תפוחי האדמה, העגבניות, הכרובית והגזר. מכסים במים עד מעל כל המצרכים ומניחים על אש גבוהה לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים מלח ופלפל ומכסים לבישול של כשעה. רבע שעה לפני תום הבישול מוסיפים את השום והשמיר ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון