הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לקוביות
שמן זית
רוטב צ'ילי תאילנדי מתוק-חריף, לפי הטעם
צרור ענפי רוזמרין עבים
אופן ההכנה
1. בתבנית מערבבים את קוביות הבטטה עם שמן זית ורוטב צ'ילי. צולים כ-40 דקות עד
שהבטטה רכה ושחומה. מצננים מעט
2. בינתיים מורטים את עלי הרוזמרין מהענפים העבים, מותירים רק 'בלורית' בקצה הדק יותר
3. משפדים את הקוביות על שיפודי הרוזמרין. לפני ההגשה אפשר לחמם או להגיש
בטמפרטורת החדר
4. בתאבון
מגיש:
מקור: מיכל מוזס
שתף את המתכון
