חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בטטות מזוגגות בדבש תמרים (סילאן) נוסח המזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בטטות מזוגגות בדבש תמרים (סילאן) נוסח המזרח הרחוק brתוספת טעימה ושובת עין
בטטות מזוגגות בדבש תמרים (סילאן) נוסח המזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בטטות מזוגגות בדבש תמרים (סילאן) נוסח המזרח הרחוק brתוספת טעימה ושובת עין
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים:
6 בטטות בגודל אחיד פחות או יותר, לא קלופות
60 גר' חמאה
1/4 כוס דבש תמרים (סילאן)
1/2 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כף גרגרי פלפל שחור גרוס
6-5 גבעולי תימין שלמים
מלח גס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
+חותכים את הבטטות לאורכן לארבעה חלקים. אם הבטטות גדולות, אפשר
לחתוךל- 6 חלקים, כך שמתקבלות "סירות" בטטה ארוכות. שמים בתבנית
חסינת חום בשכבה אחת.
+שמים במחבת קטנה את החמאה, דבש התמרים והג'ינג'ר. מביאים
לרתיחה ומבשלים יחד כ- 3 דקות, עד שהתערובת מסמיכה מעט. מוסיפים את
הפלפלהשחור, מערבבים ויוצקים אל התבנית עם הבטטות. מערבבים היטב,
מפזריםמעל את גבעולי התימין ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של
200 מעלות למשך כשעה. במשך הצליה הופכים בעדינות את הבטטות, שייצלו
היטבמכל הצדדים.
+מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את המלח הגס ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון