חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בטטיות (פסטלים אפויים ממולאים בבטטה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בטטיות (פסטלים אפויים ממולאים בבטטה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
50 גרם גבינת רוקפור
1 חבילה עלים לסיגרים
1 כפית מלח
קמצוץ עלי רוזמרין מיובשים
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות עם תפוחי האדמה עד לריכוך. מסננים מהמים ומועכים למחית חלקה. מפוררים פנימה את הרוקפור ומוסיפים את המלח והרוזמרין ומערבבים היטב. מניחים כפית גדושה מהתערובת במרכז עכל עלה של סיגר ומקפלים. מניחים בתבנית כאשר הכפל כלפי מטה. מברישים את החלק העליון בשמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה של הבטטיות.
מגישים חם עם שמנת חמוצה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון