חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייבי קלמארי במילוי בשר סרטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייבי קלמארי במילוי בשר סרטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בייבי קלמארי שלמים
1 ק"ג בשר סרטנים
1 כוס גרגרי תירס
1 כוס בצל ירוק קצוץ
1 בלוק גבינה בולגרית מגורדת
10 פרוסות גבינה צהובה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
100 גרם חמאה
שמן לטיגון עמוק
ביצה טרופה
קמח
פנקו
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה ומטגנים בה את בשר הסרטנים עד להזהבה. מוסיפים את הבולגרית, הבצל והתירס ומבשלים ביחד כ-10 דקות. מורידים מהאש ומצננים. מוסיפים לתערובת את הגבינה הצהובה ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מעבירים את התערובת לשק זילוף וממלאים כך את הקלמארי. סוגרים את הקצה בעזרת קיסם ומצפים בקמח, ביצה טרופה ופנקו. מטגנים בשמן עמוק.
מומלץ להגיש בליווי רוטב לימון ושום.
מגיש: dylam
מקור: שף קוסטה נוביקוב ממסעדת ים 7
שתף את המתכון