חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייבי קלמארי עם סלקים אפויים וקרם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייבי קלמארי עם סלקים אפויים וקרם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג קלמארי נקיים ללא ראשים
4 סלקים בינוניים
מלח
פלפל
סוכר
שמן זית
עלי מיקרו לקישוט
אופן ההכנה
בתבנית אפייה מניחים את הסלק עם שתי כוסות מים. אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כ-3 שעות. מקררים מעט, קולפים הסלק. טוחנים במעבד מזון מחצית מכמות הסלק עם מלח, פלפל, מעט סוכר ושמן זית לקבלת מרקם חלק. את שארית הסלק פורסים בצורת סהרון ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
במחבת לוהטת מטגנים את הקלמארי במעט שמן זית ומתבלים במעט מלח ופלפל. מסדרים בצלחת הגשה מקרם הסלק ועליו מניחים את סהרוני הסלק האפוי. מסדרים מעל את הקלמארי ומקשטים בעלי מיקרו רעננים ושמן זית.
מגיש: dylam
מקור: שף תומר וייסהוף
שתף את המתכון