הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
½ כף מלח
3 כפות שמן קנולה
1.5 כוסות חלב חמימים
לציפוי:
ביצה להברשה
הרבה סומסום לפיזור
מעט סוכר לפיזור
מלח גס לפיזור
אופן ההכנה
הכנה:
לערבב את החומרים לבצק גמיש. לכסות לחצי שעה.
ללוש שוב, לחלק לכדורים ואז לעשות את הצורות שרוצים. למרוח בביצה, לפזר מה שרוצים מלמעלה ולכסות להתפחה שוב, לחצי שעה.
אופים בערך 15 דקות ב- 180 מעלות, או עד שמקבל את הצבע שרוצים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון