חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלה ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה ירושלמי כמו שמוצאים ברחוב. הכי כיף לאכול עם זעתר.
בייגלה ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה ירושלמי כמו שמוצאים ברחוב. הכי כיף לאכול עם זעתר.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
½ כף מלח
3 כפות שמן קנולה
1.5 כוסות חלב חמימים
לציפוי:
ביצה להברשה
הרבה סומסום לפיזור
מעט סוכר לפיזור
מלח גס לפיזור
אופן ההכנה
הכנה:
לערבב את החומרים לבצק גמיש. לכסות לחצי שעה.
ללוש שוב, לחלק לכדורים ואז לעשות את הצורות שרוצים. למרוח בביצה, לפזר מה שרוצים מלמעלה ולכסות להתפחה שוב, לחצי שעה.
אופים בערך 15 דקות ב- 180 מעלות, או עד שמקבל את הצבע שרוצים.
מגיש: יעל_מאפים
מקור:
שתף את המתכון