חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלה מיני בדבש (בטעם של פעם )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה אמיתי בטעם של פעם מוקטן מידות מעדן לארוחת בוקר במקום לחמניות brאו לארוחת חג כפתיח למנות ראשונות
בייגלה מיני בדבש (בטעם של פעם )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה אמיתי בטעם של פעם מוקטן מידות מעדן לארוחת בוקר במקום לחמניות brאו לארוחת חג כפתיח למנות ראשונות
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג’ר קמח רגיל.
30 ג’ר שמרית או 2 כפות שמרים יבשים
2 כפיות מלח.
4 כפיות סוכר.
1/2 כוס דבש
2 כפות שמן.
200מ"ל מים פושרים. (2 כוסות)
אופן ההכנה
1.להכניס את כל החומרים לקערת מיקסר וללוש 10 דקות.
2.מגלגלים את הבצק לכדור ומניחים בקערה משומנות קלות מורחים על הבצק מעט שמן
שלא יתיבש ומניחים מגבת עד שמכפיל את נפחו (כ45 דקות).
3.מוצאים מהקערה ולשים כדקה להוצאת אויר ומחזירים להתפחה נוספת עד הכפלת הנפח
4.ב 2 תבניות תנור, מניחים נייר אפיה ומקמחים כמהה.
5.קורצים מהבצק 22 כדורים קטנים. או ל12 חלקים כדורים בנוניים.
6.לוקחים כדור, יוצרים חור באמצע. בעזרת האגודל. מעברים לאצבעות ומסובבים.
עד קבלת בייגלה עם חור .
7.מרתחים סיר עם מים מוסיפים 4 כפות סוכר חום.ו 2 כפות דבש
8.כשהמים רותחים מכניסים את הבייגלה למים לכדקה לכל צד
9.מוציאים למשטח ומקררים ל 5 דקות מורחים היטב בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום
10. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20-25 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח ממתכון של לאה לב
שתף את המתכון