חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלה קעק גלילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה גלילי בסגנון צרקסי מלווה בשמן זית וזעתר מדהים
בייגלה קעק גלילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה גלילי בסגנון צרקסי מלווה בשמן זית וזעתר מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמרים יבשים
1.5 כפית סוכר
1 ק"ג קמח
2.5 כוסות מים פושרים
2 כפיות גדושות מלח
שומשום
אופן ההכנה
1. בקערת המערבל שופכים את הקמח, השמרים ו-2.5 כוסות מים פושרים ומעבדים עם וו
הלישה מוסיפים את הסוכר ולשים במשך 10 דקות במהירות איטית.
2. מניחים לבצק לתפוח כשעה.
3. לאחר שהכפיל את נפחו, מוציאים לו את האויר, מוסיפים את המלח ולשים שוב.
4. מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים בערך ומכדררים מהם כדורים.
5. מניחים את הכדורים ל-5 דקות.
6. משחילים אצבע באמצע כדור, מנופפים בתנועת הולה הופ על האצבע וכך נותר הבייגלה.
מותחים אותו לגודל גדול, בערך שיבר קוטר.
7. מכינים בצלחת עמוקה מים פושרים ובצלחת שניה שומשום. טובלים כל כעך במים ומיד
בשומשום.
8. מניחים לתפוח כחצי שעה נוספת.
9. אופים בתנור לוהט (250 מעלות צלסיוס) בין 10 ל-15 דקות. הצבע צריך להיות בהיר
מאוד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: צרקסי
שתף את המתכון