חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביסקוטי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביסקוטי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוס קמח
1/4 כוס קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
2 ביצים + 2 חלמונים
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 שקיות (20 גרם) סוכר וניל
2 כפות ליקר שאוהבים
2 כוסות אגוזים ושקדים
1 כוס שוקולד צ’יפס (או 200 גרם שוקולד קצוץ גס)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מנפים יחד בקערה קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
3. טורפים ביצים וחלמונים בקערה נפרדת עם שני סוגי סוכר במשך דקה שתיים, עד שהתערובת מבהירה מעט וגרגרי הסוכר קטנים. מוסיפים ליקר תוך כדי טריפה.
4. יוצרים גומה בחומרים היבשים, ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב מוסיפים אגוזים, שקדים ושוקולד.
5. יוצרים מהבצק שתי כיכרות בידיים רטובות, ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 35-30 דקות, עד שהכיכרות יציבות למגע (אם הן משחימות מאוד במהלך האפייה, מורידים את החום ל-170 מעלות, או מכסים באופן רופף ביריעת רדיד אלומיניום). מצננים. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.
6. פורסים את הכיכרות בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי ס"מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור במשך 30-25 דקות, עד שהן יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.
7. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון