חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביסק סרטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביסק סרטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר סרטנים
60 גרם חמאה
2 כפות קמח לבן
2 ליטר ציר דגים צח
½ כפית פפריקה מתוקה
250 מ"ל שמנת מתוקה
80 מ"ל שרי יבש או ברנדי
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים לה את בשר הסרטנים. מטגנים כשתיים עד שלוש דקות. מוציאים את הבשר מהמחבת. מותירים את המשקעים שנותרו במחבת על אש קטנה. מוסיפים את הקמח ותוך כדי בחישה מוסיפים את ציר הדגים. מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה מאד. מוסיפים את הפפריקה, השרי והשמנת ונותנים לבעבע במשך כרבע שעה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מחזירים את הסרטנים לנוזל ומבשלים עוד כשלוש דקות ביחד. טוחנים את כל תכולת המחבת ומסננים.
להגשה מוזגים לצלחת עמוקה ומעטרים מעל בשמנת ופפריקה מתוקה.
מגיש: dylam
מקור: שף דניאל ברנט ממסעדת אמה וקלרה
שתף את המתכון