חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביף סטרוגונוף על מצע תפוא"ד בצל ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חתיכות בקר פטריות בצל תפוחי האדמה בשמנת
ביף סטרוגונוף על מצע תפוא"ד בצל ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חתיכות בקר פטריות בצל תפוחי האדמה בשמנת
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר´ בשר פילה או סינטה
4 תפוא"ד מסוג דזירה (אדמדמים)
2 בצלים אדומים או שאלוט בינוניים קצוצים דק
250 גר´ פטריות שמפניון טריות פרוסות
1 כוס שמנת מתוקה לבישול
3 כפות חרדל דיזון מגורען
150 גר´חמאה (חבילה)
מלח
פלפל שחור טחון גס טרי
5 כפות ברנדי
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
הוראות הכנה
1.דוקרים עם מזלג את התפוא"ד מניחים בכלי למיקרו מכוסה ללא נוזלים בעומה
מלאה ל 5 דקות (ניתן לבשל בסיר 10 דקות")
2.מקלפים ביד מתחת למים את הקליפה ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ.
3.במחבת טפלון ממיסים 150 ג"ר חמאה ומטגנים את התפוא"ד עד הזהבה עדינה
מוציאים וצלחת עם נייר סופג
4.מוסיפים את הבצל עד למצב שקיפות
5.מוציאים ומניחים בצד
6.פורסים את הבשר לרצועות, מתבלים במלח ופלפל ומניחים למספר שעות.
7.מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים עד להשחמה קלה,
מוסיפים את הברנדי ומשלהבים, מסירים מהאש ומניחים במקום חם.
8.מוסיפים עוד מעט חמאה למחבת, מוסיפים את בצל שהשקפנו והפיטריות
ומטגנים עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים , השמנת המתוקה והחמוצה
מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים תוך כדי גירוד תחתית המחבת כ- 5
דקות.
9.מוסיפים את תפוא"ד המוזהבים הבשר ומביאים לרתיחה ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון