הוראות הכנה
מרכיבים
פרוסות לחם כמספר הסועדים
ביצים כמספר הסועדים
מעט חלב בקערה
מלח
פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחורר חור עגול במרכז כל פרוסה בגודל חלמון ביצה
לטבול את הפרוסה בקערת החלב משני הצדדים (למניעת ספיגת יתר של השמן)
לחמם שמן במחבת, להניח את פרוסת הלחם ולטגן עד להשחמה קלה,
להפוך בזהירות, לשבור לתוך החור ביצה שלמה.
להנמיך את הלהבה ולהמשיך לטגן עד להקרשת הביצה.
להוציא בזהירות בעזרת תרווד על נייר סופג ואז לצלחת שטוחה, לתבל במלח ופלפל
להגיש חם לצד ירקות, גבינה וכד'
אני לא מכירה ילד שלא אוהב....
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון