הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
1 כוס פיטריות טריות קצוצות
4 ביצים
1/2 כוס גבינת גרוייר מגוררת או 2 קבנוסים קצוצים
(למי שאינו מקפיד על כשרות שניהם יחדיו)
4 כפיות שמן זית
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
1. במחבת עם שמן הזית מטגנים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים פנימה את הפיטריות לכדקותיים וממליחים ומפלפלים מחזירים לטיגון לעוד כ 4דקות
או עד שנוזלי הפיטריות והבצל התייבשו.
3. באם משתמשים בקבנוס זה הזמן להוסיפו לכ 2 דקות טיגון במחבת
4. מקשקשים בקערה את הביצים עם כ 1/8 כוס חלב ושופכים פנימה ומקשקשים בעזרת מזלג
5. מוסיפים את גבינת הגרוייר וממשיכים לקשקש את הביצים עד שהן מתייבשות והגבינה נמסה
6. מגישים לצלחות חם לאכילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון