הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 רצועת חזה אווז מעושן או שמן בישול
1 בצל קצוץ או חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה דק
1/2כפית. פפריקה מתוקה הונגרית
1/4 כפית כמון
2 פלפל אדום מתוק פרוס לרצועות של 1 ס"מ(רצוי צושק'ה)
2 עגבניות אדומות בשלות וחותכים לפיסות בגודל נגיסה
1 פלפל אדום חריף -אופציונלי
4 ביצים
מלח
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון מטגנים את הבצל, השום ופיסות האווז. כאשר זה מזהיב, מוסיפים את הפפריקה
ושאר התבלינים.
2. מוסיפים את הפלפל וממשיכים לבשל עד שהם רכים.
3.שוברים את הביצים ויוצקים מעל הירקות. וממשיכים לבשל עד שהביצים מוכנות
(ניתן להוסיף 2 עגבניות קוביות)
המלצת הגשה מגישים מעל חצי פיתה טוסט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון