הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות גדולות בצל יבש .4 ביצים. 3 יחידות עגבניות גדולות בשלות .כפית קימל טחונה .כף פפריקה מתוקה .כף שום כתושה .מלח .פלפל שחור לפי הטעם. ופפריקה חריפה{או פלפל צו"מה{אוכל זה אמור להיות חריף לפי הסיבולת} חצי כפית סוכר
אופן ההכנה
לבשל את הביצים עד שיתקשו
לקצץ את הבצל ולטגן עד הזהבה
את העגבניות לגרד לרסק.להוסיף לבצל המטוגן עם כל שאר המרכיבים פרט לביצים .לתת לרוטב להסמיך מעט .ואז להוסיף את הביצים ללא הקליפה לתוך הרוטב ולכסות במים רותחים לבשל על אש קטנה עד לצימצום הרוטב ולהגיש מעט מהרוטב עם ביצה .
נ.ב ניתן לשדרג את המתכון ע"י הוספת נקנקיות מרגז .
[לפני הטיגון יש לדקור עם קיסם את המרגז כדי שלא יתפוצץ]
את המרגז יש להוסיף לבצל שטוגן לטיגון קצר ולהמשיך את המתכון כפי שכתוב
מגיש:
מקור: אמא זל
שתף את המתכון