הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים קשות
2 בצלים ירוקים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס מיונית
1 שמנת חמוצה
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה
לקלף ולפרוס את הביצים.
לפרוס את הבצל לפרוסות דקות
לסדר מחצית מכמות פרוסות הביצים בכלי הגשה, לזרות עליהן את הבצל ו-2 כפות פטרוזיליה.
לערבב מיונית עם שמנת ולטבל לפי הטעם.
לצקת 3/4 מכמות תערובת המיונית על הביצים.
לסדר את שארית פרוסות הביצים על המיונית בצורה נאה.
בין השורות יוצקים את שארית המיונית
לקרר במשך כשעה ולפני ההגשה לזרות מלמעלה את שארית הפטרוזיליה.
יפה להגיש על עלה חסה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון