הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים קשות מקולפות
חרדל
מיונז
פטרוזילה שמיר קצוץ (מה שמעדיפים)
זיתים/מלפפון חמוץ
חסה עגבניות שרי
אופן ההכנה
1. חוצים את הביצים ל2 ומוציאים את החלמון (הצהוב).
2. מרסקים עם מזלג את החלמון ומערבבים עם כפית חרדל וכפית מיונז והפטרוזילה הקצוצה
3. לוקחים תבנית או מגש יפה ומרפדים או בעלי החסה.
4. לוקחים את חצאי הביצים וממלאים בתערובת החלמונים.
5. מסדרים יפה בתבנית מעל החסה .
6. מעל כל ביצה לשים חצי זית או פרוסת מלפפון חמוץ.
7. מפזרים סביב הביצים את עגבניות השרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון