חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצים ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לאירוח: brגם יפה ואסטטי וגם טעים
ביצים ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לאירוח: brגם יפה ואסטטי וגם טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים קשות מקולפות
חרדל
מיונז
פטרוזילה שמיר קצוץ (מה שמעדיפים)
זיתים/מלפפון חמוץ
חסה עגבניות שרי
אופן ההכנה
1. חוצים את הביצים ל2 ומוציאים את החלמון (הצהוב).
2. מרסקים עם מזלג את החלמון ומערבבים עם כפית חרדל וכפית מיונז והפטרוזילה הקצוצה
3. לוקחים תבנית או מגש יפה ומרפדים או בעלי החסה.
4. לוקחים את חצאי הביצים וממלאים בתערובת החלמונים.
5. מסדרים יפה בתבנית מעל החסה .
6. מעל כל ביצה לשים חצי זית או פרוסת מלפפון חמוץ.
7. מפזרים סביב הביצים את עגבניות השרי.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון