הוראות הכנה
מרכיבים
-סיר
-ביצים (2-3)
-עלי חסה
-מיונז/רוטב שום
-ירק (עגבנייה,מלפפון,בצל...הכל חוץ מי תפוח אדמה)
*לא חובה את כל התוספות ...
אופן ההכנה
שלב א':
לוקחים את הסיר שלנו ממלאים בו מים (חצי סיר), מכניסים לתוכו ביצים
ומבשלים 10 דק' בערך עד שהביצה מתקשה.
שלב ב':
תוך כידי שהביצים מתבשלות להן ... אנחנו נקח צלחת וניפרוס עליה עלי חסה , ואפשר לחתוך עוד ירקות גינה ממיטב ירקות העונה ונפזרם על הצלחת .
שלב ג':
לאחר שהביצים כבר מוכנות מקלפים אותם מהקליפה .
טיפ: אפשר לקחת כף ולדפוק עם הכף קצת על הקליפה , ולהוריד את הקליפה בעזרת זרמי מים מין הברז.
לקחת את הביצה המקולפת ולחתוך אותה לא בצורה הרגילה !!!
אלה לעשות משולשים לרוחב הביצה : ///////////// .
עד שהזיגזים מתחברים ואז פשוט להפריד את שני חצאי הביצה וזה נירא פשוט 100מם!!!!!
שלב ד':
לאחר שכל הביצים ניראות יפה בעזרת הזיגזגים ....
ממקמים אותם על הצלחת שעליה פרסנו את כל הירקות .
ומעל לשים מעט רוטב שום/מיונז (לפי הטעם אפשר גם רוטב אלף האיים).
------ומגישם הכל בבוקר עם כוס מיץ תפוזים ---- ואפשר גם לחם ---------------------
בתיאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון