חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצים קשות מזוגזגות על מצע ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת בוקר מי ביצים וכמה תוספות ... קל להכנה יפה לעין . והכי חשוב ...שזה טעים !!
ביצים קשות מזוגזגות על מצע ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת בוקר מי ביצים וכמה תוספות ... קל להכנה יפה לעין . והכי חשוב ...שזה טעים !!
הוראות הכנה
מרכיבים
-סיר
-ביצים (2-3)
-עלי חסה
-מיונז/רוטב שום
-ירק (עגבנייה,מלפפון,בצל...הכל חוץ מי תפוח אדמה)
*לא חובה את כל התוספות ...
אופן ההכנה
שלב א':
לוקחים את הסיר שלנו ממלאים בו מים (חצי סיר), מכניסים לתוכו ביצים
ומבשלים 10 דק' בערך עד שהביצה מתקשה.
שלב ב':
תוך כידי שהביצים מתבשלות להן ... אנחנו נקח צלחת וניפרוס עליה עלי חסה , ואפשר לחתוך עוד ירקות גינה ממיטב ירקות העונה ונפזרם על הצלחת .
שלב ג':
לאחר שהביצים כבר מוכנות מקלפים אותם מהקליפה .
טיפ: אפשר לקחת כף ולדפוק עם הכף קצת על הקליפה , ולהוריד את הקליפה בעזרת זרמי מים מין הברז.
לקחת את הביצה המקולפת ולחתוך אותה לא בצורה הרגילה !!!
אלה לעשות משולשים לרוחב הביצה : ///////////// .
עד שהזיגזים מתחברים ואז פשוט להפריד את שני חצאי הביצה וזה נירא פשוט 100מם!!!!!
שלב ד':
לאחר שכל הביצים ניראות יפה בעזרת הזיגזגים ....
ממקמים אותם על הצלחת שעליה פרסנו את כל הירקות .
ומעל לשים מעט רוטב שום/מיונז (לפי הטעם אפשר גם רוטב אלף האיים).
------ומגישם הכל בבוקר עם כוס מיץ תפוזים ---- ואפשר גם לחם ---------------------
בתיאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון