חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצתה בסירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצתה בסירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוח אדמה גדול בקליפתו, מקורצף ונקי
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
מלח פפריקה מתוקה
שמן זית
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
1.עוטפים תפוח אדמה במגבת נייר ואופים במיקרו בעוצמה הגבוהה ביותר עד שהוא מתרכך, 3- דקות
2. מזהיבים בצל בשמן זית ומעבירים למסננת כדי להיפטר מעודף השמן.
3. חוצים את תפוח האדמה לשתי סירות, בעזרת כף חופרים ומסלקים מעט תוכן. את הסירות
שמים בתבנית.
4. ממלאים כל סירה בבצל מטוגן, עליו שופכים ביצה שלמה או טרופה, ומתבלים במלח ופפריקה
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות, עד שהביצה מוכנה.
6. מפזרים את הגבינה הצהובה מעל הביצים, ומחזירים לתנור לעוד 2 דקות או עד שהגבינה
מבעבעת.
7. אוכלים בתיאבון.
מגיש: רימי
מקור:
שתף את המתכון