הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוח אדמה גדול בקליפתו, מקורצף ונקי
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
מלח פפריקה מתוקה
שמן זית
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
1.עוטפים תפוח אדמה במגבת נייר ואופים במיקרו בעוצמה הגבוהה ביותר עד שהוא מתרכך, 3- דקות
2. מזהיבים בצל בשמן זית ומעבירים למסננת כדי להיפטר מעודף השמן.
3. חוצים את תפוח האדמה לשתי סירות, בעזרת כף חופרים ומסלקים מעט תוכן. את הסירות
שמים בתבנית.
4. ממלאים כל סירה בבצל מטוגן, עליו שופכים ביצה שלמה או טרופה, ומתבלים במלח ופפריקה
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות, עד שהביצה מוכנה.
6. מפזרים את הגבינה הצהובה מעל הביצים, ומחזירים לתנור לעוד 2 דקות או עד שהגבינה
מבעבעת.
7. אוכלים בתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון