הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
רוטב לפיצה - שימורים
גבינה מגורדת
מעט אורגנו טרי/יבש
מלח
שמן זית
פלפל שחור
אופן ההכנה
במחבת טפלון שמים מעט שמן
מכניסים 4 ביצים בזהירות עם ה''עין''
מייד שמים מעל כל ביצה כפית של רוטב פיצה
ואחר כך אורגנו,מלח,פלפל, גבינה מרוסקת
ואז מכסים את הביצים בעודם במחבת עם מכסה
ל 3 דקות כדי שהחום יקריש את הגבינה עם הרוטב
וברגע שצבע הביצה יפה ויש דמיון לפיצה - להוציא
ולחלק לכל סועד חלק משלו:עין שלמה עם התוספות מסביבה...
חלה או לחם טרי ואתם נהנים. בתאבון.
טיפ - לא חייב אך ממש מטריף: להכין גרד של מעט גבינת פיקורינו בצלחת וממש בהגשה
בצלחת -לפזר מעט מעל הביצה/פיצה. (זה הרגע שבו הגבינה הזו חוגגת-אליפות).
מגיש:
מקור: השף ינאי מהצפון
שתף את המתכון