הוראות הכנה
מרכיבים
שומשום
4 -6 שיני שום
4 ביצים
פפריקה אדומה
מלח
פלפל שחור
זעתר (אפשר בלי)
אופן ההכנה
שוברים את הביצים ומפרידים את הלבן מהצהוב...:-)
חותכים את השום לפרוסות גסות ומטגנים עדיף בשמן זית ולהזהר לא לשרוף שלא יצא מר
מוסיפים את הלבן של הביצה ומפזרים על כל המחבת בשביל לקבל שכבה דקה וקריספית מפזרים שומשום,פפריקה,מלח,פלפל מעל הכול וכשהקצוות של החביתה מתחילות להיות קרסיפיות (פריכות)
מוסיפים את הצהוב של הביצה מבשלים עוד שלוש דקות ומגישים עם פתה חמה וטחינה ארוחת בוקר סוףףףףף בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון