הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים דרושים (למנה):
25 גרם מרגרינה.
עלה בלינץ'.
בננה.
סירופ מייפל/שוקולד.
אבקת סוכר (למי שרוצה).
אופן ההכנה
1.חותכים את הבננה (או כל פרי אחר שתבחרו) לפרוסות.
2.ממלאים את חצי עלה הבלינץ' עם פרוסות הבננה וסירופ מייפל (לפי הטעם),
מקפלים את הבלינץ' לחצי,וסוגרים את הקצוות.
3.מחממים מחבת וממיסים את המרגרינה, לוקחים את הבלינץ' בעזרת מרית ומניחים אותו על המחבת בזהירות ומחכים שיזהיב משני הצדדים (בערך דקה לכל צד, נא לשים לב)
מוציאים את הבלינץ' מהמחבת בעזרת מרית ומגישים לצלחת. מי שרוצה יכול לפזר קצת אבקת סוכר מעל.
בתיאבון !
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון