חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינץ' פירות טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה הוא מתכון טעים ומהיר,ממולץ בעיקר לילדים... brאפשר לעשות אותו עם פירות שונים אני ממליץ בננה.
בלינץ' פירות טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה הוא מתכון טעים ומהיר,ממולץ בעיקר לילדים... brאפשר לעשות אותו עם פירות שונים אני ממליץ בננה.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים דרושים (למנה):
25 גרם מרגרינה.
עלה בלינץ'.
בננה.
סירופ מייפל/שוקולד.
אבקת סוכר (למי שרוצה).
אופן ההכנה
1.חותכים את הבננה (או כל פרי אחר שתבחרו) לפרוסות.
2.ממלאים את חצי עלה הבלינץ' עם פרוסות הבננה וסירופ מייפל (לפי הטעם),
מקפלים את הבלינץ' לחצי,וסוגרים את הקצוות.
3.מחממים מחבת וממיסים את המרגרינה, לוקחים את הבלינץ' בעזרת מרית ומניחים אותו על המחבת בזהירות ומחכים שיזהיב משני הצדדים (בערך דקה לכל צד, נא לשים לב)
מוציאים את הבלינץ' מהמחבת בעזרת מרית ומגישים לצלחת. מי שרוצה יכול לפזר קצת אבקת סוכר מעל.
בתיאבון !
מגיש: בנימינו
מקור: עצמי
שתף את המתכון