חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצס במילוי גבינת שמנת וקונפיטורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בלינצס במילוי גבינת שמנת וקונפיטורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבלינצס:
4 ביצים
2 כוסות חלב
3 כוסות קמח
3 כפות שמן
קורט מלח
למלית:
375 ג"ר גבינת שמנת (עדיף גבינת מסקרפונה)
1 מיכל שמנת מתוקה
100 ג"ר אבקת סוכר
100 ג"ר ריבת תות שדה או כל ריבה אחרת
אופן ההכנה
לבלינצס:
להקציף את הביצים והחלב, להוסיף קמח ומלח, להשהות לשעה. במידה וסמיך מידי לדלל עם עוד חלב.
לשמן מחבת טפלון לטיגון ראשוני, לשפוך מהבלילה למרכז המחבת ולטלטל את הבלילה לכל שטח המחבת, לטגן מצד אחד וגם מהצד השני וכך להכין את כל החבתיות.
למלית:
להקציף שמנת מתוקה +אבקת סוכר לקצפת יציבה (לא קשה). להוסיף גבינת שמנת וריבה לאחד לתערובת חלקה.
למלא את הבלינצס ולגלגל.
ניתן להגיש עם תותים טריים.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון