הוראות הכנה
מרכיבים
לבלינצס:
4 ביצים
2 כוסות חלב
3 כוסות קמח
3 כפות שמן
קורט מלח
למלית:
375 ג"ר גבינת שמנת (עדיף גבינת מסקרפונה)
1 מיכל שמנת מתוקה
100 ג"ר אבקת סוכר
100 ג"ר ריבת תות שדה או כל ריבה אחרת
אופן ההכנה
לבלינצס:
להקציף את הביצים והחלב, להוסיף קמח ומלח, להשהות לשעה. במידה וסמיך מידי לדלל עם עוד חלב.
לשמן מחבת טפלון לטיגון ראשוני, לשפוך מהבלילה למרכז המחבת ולטלטל את הבלילה לכל שטח המחבת, לטגן מצד אחד וגם מהצד השני וכך להכין את כל החבתיות.
למלית:
להקציף שמנת מתוקה +אבקת סוכר לקצפת יציבה (לא קשה). להוסיף גבינת שמנת וריבה לאחד לתערובת חלקה.
למלא את הבלינצס ולגלגל.
ניתן להגיש עם תותים טריים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון