הוראות הכנה
מרכיבים
240 גרם קמח רגיל
חצי ליטר חלב
3 ביצים
מעט מלח
למילוי:
שוקולד נוטלה או ריבת משישמש
אבקת סוכר לפיזור מעל הבלינצס המוכן
אופן ההכנה
להקציף את כל החומרים בקערה.
לחמם מחבת טפלון עם מעט מאוד מרגרינה, לשפוך מהבלילה עם מצקת למחבת החמה ,
הבלינצס צריך להיות דק ולטגן משני הצדדים .למנה אני מגישה שני בלינצסים עם אחד המילויים מורחת את חצי הבלינצס ואז מקפלת לחצי ושוב פעם מקפלת לחצי ואז מפזרת אבקת סוכר
מגיש:
מקור: אוסטריה
שתף את המתכון