חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצ'ס עם מילוי גבינה ושסק (או משמש) של ינאי מהצפון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון נהדר לשבועות,נהדר לארוחת בוקר עם ילדים. אפשר ורצוי להכין ביחד עם ילדים כי זה כיף. את ההשראה למתכון נתן השף ינאי מהצפון שכבר שולח מתכון רביעי ונפלא.
בלינצ'ס עם מילוי גבינה ושסק (או משמש) של ינאי מהצפון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון נהדר לשבועות,נהדר לארוחת בוקר עם ילדים. אפשר ורצוי להכין ביחד עם ילדים כי זה כיף. את ההשראה למתכון נתן השף ינאי מהצפון שכבר שולח מתכון רביעי ונפלא.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבלינצ'ס: 8 ביצים , 9 כפות סוכר , 4 וחצי כוסות קמח, 4 כפות שמן חמניות או תירס,קורט מלח
3 כוסות חלב - לערבב הכל לבלילה אחידה.שמן לטיגון
למילוי: 15 שסקים פרוסים לטבעות דקות, 4 כפות סוכר חום , מעט תמצית וניל, גרידה מלימון אחד
חצי כוס מיץ תפוזים , 2 כפות קונפיטורה משמש,30 ג''ר חמאה. 300 גרם גבינה לבנה.
מעט סירופ שוקולד לזילוף. (אם זה משמש חותכים לקוביות קטנות).
אופן ההכנה
במחבת טפלון יבשה מטגנים את טבעות השסק להוצאת נוזלים לפחות 8 דקות תוך ערבוב
ומוציאים לצנן.
במחבת החמה שמים את מיץ התפוזים,ריבת משמש,גרידת לימון,סוכר חום וניל וחמאה -
ומצמצמים לסירופ דמוי קרמל ואז מחזירים את השסק שיספוג היטב את הסירופ ויתמזג איתו
לתערובת יחסית דביקה. - להוציא לצנן ואף לקרר!
בינתיים מכינים את הבלינצ'ס במחבתות, אחרי שכולן מטוגנות הופכים את המגדל שנוצר כך שהחביתיות היותר קרות יהיו כלפי מעלה
ואז מוסיפים למילוי את הגבינה ומערבבים היטב.
פותחים חביתיה שמים בכפית מהמילוי ואז מקפלים,מגלגלים ונועצים קיסם שיניים באמצע!
מניחים בצלחת הגשה גדולה ואז מזליפים מעל סירופ שוקולד לקישוט. נהדר עם שוקו,כוס קפה או תה. שיהיה בכיף!
מגיש: kransh389
מקור: מקצועי
שתף את המתכון