הוראות הכנה
מרכיבים
1כוס חלב קר (או מים למילוי מלוח)
כוס קמח רגיל
1 ביצה
2 כפות סוכר (או כפית שטוחה מלח למילוי מלוח)
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים לתערובת הומוגנית ובלי גושים,
(מומלץ להשתמש במערבל ידני)
מרססים מעט שמן או מורחים שכבה דקה, במחבת קטנה
מוזגים בכף תלולית מהתערובת למחבת, מפזרים בזריזות , תוך סיבוב המחבת ומטגנים דקה עד שמשחים.
והופכים לצד שני לטיגון נוסף.
כך עושים עם כל הבלילה עד שמסיימים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון