הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם במיה
1 בצל קטן חצוי ופרוס דק
1 שן שום קצוצה
½ פלפל צ'ילי קצוץ
¼ פלפל ירוק קצוץ
חופן תערובת אפונה וגזר קפואה
1 עגבנייה קצוצה
2 כפיות רסק עגבניות
חצי כפית מלח
2 עלי ריחן קצוצים
1 עלה לואיזה קצוץ
2 כוסות מים
¼ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר בינוני. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים. מוסיפים את הפלפל הירוק ותערובת האפונה והגזר ומערבבים. מוסיפים את הבמיה, מערבבים ומבשלים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כך כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון