חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


במיה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במיה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם במיה
1 בצל קטן חצוי ופרוס דק
1 שן שום קצוצה
½ פלפל צ'ילי קצוץ
¼ פלפל ירוק קצוץ
חופן תערובת אפונה וגזר קפואה
1 עגבנייה קצוצה
2 כפיות רסק עגבניות
חצי כפית מלח
2 עלי ריחן קצוצים
1 עלה לואיזה קצוץ
2 כוסות מים
¼ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר בינוני. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים. מוסיפים את הפלפל הירוק ותערובת האפונה והגזר ומערבבים. מוסיפים את הבמיה, מערבבים ומבשלים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כך כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון