הוראות הכנה
מרכיבים
2 בננות קלופות (ניתן לפרוס אך נראה שהצורה השלמה יותר יפה בהגשה)
30 גרם חמאה
25 גרם אבקת סוכר
75 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבננות ומפזרים מעליהם מחצית מכמות אבקת הסוכר. הופכים צד בטיגון ומפזרים את המחצית השניה של אבקת הסוכר. לאחר שהושחם הצד התחתון של הבננה הופכים שוב כדי שהסוכר יהפוך לקרמל. מוציאים החוצה. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש.
בצלחת הגשה מניחים את הבננות ויוצקים מעל את רוטב השמנת.
מעדן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון