הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
כפית מלח
חצי כפית סוכר
4 כפות שמן זית
40 גרם שמרים
כ 550 מ"ל מים פושרים
אופן ההכנה
מערבבים הכל ולשים טוב עד קבלת בצק אחיד.
משאירים לתפיחה של 30-40 דקות.
חותכים לחלקים קטנים ומרדדים.
ניתן להקפיא את הבצק לאחר רידודו.
המלצות שלי להגשה:
אפשרות א: מורחים קטשופ מוסיפים אורגנו בצל וגבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם ל מקסימום מעלת לכ- 10-12 דקות.
אפשרות ב: מורחים שמן זית + זעתר או בצל ולתנור כמו מקודם...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון